Ara

Tutum, Yatırım  ve Türk Malları Haftası okulumuzda 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlandı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 83. yıldönümü anması.

"Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Ekm

Okulumuzda 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kutlandı. Öğrencilerimize mama verilerek kedi ve köpekleri beslemeleri sağlandı.

Eyl

2021-2022 eğitim-öğretim yılı 6 Eylül Pazartesi günü başlamıştır. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Eyl

1. sınıf ve okul öncesi öğrencilerimizin okula uyum süreçlerini hızlandırmak adına okulumuz 2021-2022 eğitim-öğretim yılına başlamıştır. Okula yeni başlayan öğrencilerimiz heyecanlı ve sevinçli görünüyorlardı. Bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

4-B Sınıfı öğretmeni Zeynep YILDIRIM ve öğrencileri 'Dokunduğun Yer Çiçek Olsun' eTwinning projeleriyle bakış açılarını geliştirdiler, yaratıcı fikirlerini konuşturdular hem canlıları koruması gerektiğini öğrenirken hem de  etraflarını güzelleştirdiler.