Ekm

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Olağan Okul Aile Birliği Toplantısı bugün saat 13.00'te yapıldı.

Ekm

Tehlike anında binanın boşaltılması tatbikatı yapıldı. Planlanan sürede binanın sorunsuz boşaltıldığı görüldü.

Eyl

Okulumuzda İlköğretim Haftası Halk Oyunları , konuşmalarla ,şiirlerle coşku içinde kutladık.

May

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladık. Törenimiz Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayarak sınıflarımızın gösterileri ve şiirler ile devam etti. Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize  teşekkür ediyoruz.

“Küçük hanımlar, küçük beyler… Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız.” Mustafa Kemal Atatürk

Ock

2022-2023 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatilinde tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ara

Emniyet Müdürlüğümüz görevlileri tarafından öğrencilerimizin annelerine yönelik "En İyi Narkotik Polis Anne" semineri verilmiştir.

Kas

Okulumuzda Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84. yıldönümünü andık.

Ekm

Geleceğimizi aydınlatacak, yarınlarımızı inşa edecek kıymetli öğrencilerimizde küçük tebessümler oluşturabilmek için "OKULUNA HOŞ GELDİN" etkinliğiyle öğrencilerimizi hafta başında ikramlarla karşıladık.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.

Ekm

Okulumuzda hayvanlar için mama kapları, mama ve yemlik hazırlandı. Aynı zamanda her sınıfta bu konuyla alakalı kısa film izletildi.

Eyl

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılımız 12 Eylül Pazartesi günü başlamıştır. Yeni eğitim-öğretim yılında tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Haz

2021-2022 eğitim öğretim yılını başarıyla tamamladık. Okulun son gününde okul müdürümüz Murat AKBOĞA sınıflarımızı dolaşarak öğrencilerimizin karne heyecanına ortak oldu. Mezun olan öğrencilerimizle konuşma yaptı, özel gereksinimli öğrencilerimizin karnelerini verdi.

Tüm sene boyunca emek veren öğretmenleremizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ederiz. Bütün öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Haz

4. sınıflarımızın mezuniyet törenini gerçekleştirdik.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 107. yıldönümü kapsamında Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Çanakkale'nin ve İstiklal Mücadelesi'nin tüm kahramanlarını saygı ve rahmetle andık.

Mrt

Afetlere dirençli toplum oluşturma vizyonuyla 2022 yılı "Tatbikatlar Yılı" olarak ilan edilmiştir ve bu doğrultuda tüm resmi/özel okullarda 4 Mart 2022 Cuma günü saat 11.30'da deprem tatbikatı yapılmıştır. Öğrencilerimiz ilk siren sesiyle sıralarının yanında çök-kapan-tutun hareketini uyguladılar. İkinci siren sesiyle birlikte önceden belirlenen tahliye güzergahında, öncelik ve sınıf sırasına göre başlarını elleriyle koruyarak tek sıra halinde merdivenlerden indiler ve "Acil Durum Toplanma Alanı"nda toplandılar.