23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulda yaptığımız törenle kutlandı.

Mrt

Orman Haftası nedeniyle okulumuz bahçesine ağaç dikimi yaptık.

Mrt

Kütüphaneler Haftası nedeniyle tüm sınıflarda kitap okuma etkinliği düzenlendi.

Mrt

Çanakkale Şehitleri okulumuzda yapılan törenle anıldı. Çanakkale Deniz Zaferinin 109.Yılı çoşku içinde kutlandı.

Mrt

Okul Öğrenci Meclisi toplantısı yapıldı.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın kabulünün 103. Yıldönümü törenle kutlandı. Tören 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın hep birden okunması ile başladı. Okulumuzda yapılan İstiklal Marşı'mızı güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile devam etti. Dereceye giren öğrenciler sırasıyla İstiklal Marşı'nı okudular.

Mrt

Varlıklarıyla dünyayımızı güzellleştiren,emekleriyle zenginleştiren tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun...

Mrt

Okulumuzda yangın sırasında ve deprem esnasında yapılacak davranışlar tatbikatla öğrencilere anlatıldı.

Mrt

Okulumuz öğrenci meclisi ilk toplantısını yaptı.

Şbt

Veli Akademileri kapsamında okulumuza davet edilen Uzman Klinik Psikolog Ayça Yıldırım tarafından "Ebeveyn Tutumları Ailede Pozitif Disiplin Nasıl Sağlanır" konulu sunum yapıldı.

Şbt

"Artificial Intelligence Generation Children of the Digital Age" Dijital Çağın Yapay Zeka Kuşağı Çocukları isimli eTwinning projesi okulumuz öğretmenlerinden Senem KÖROĞLU önderliğinde yürütülmeye başlanmıştır.

Ara

Veli Akademileri kapsamında okulumuz salonunda Rehber Öğretmenimiz tarafından seminer verildi.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda yapılan törenle kutlandı.

Kas

Atatürk'ün ölümünün 85.Yıldönmünde okulumuzda tören düzenlendi. Saat 09.05'te iki dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın söylenmesi , konuşmalar ,şiirler ,orotoryolarla devam etti.

Kas

Cumhuriyetin ilanının 100.Yıldönümü büyük sevinç ve coşku içinde kutlandı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Md.Yrd.Kemal Öztürk yaptı. Şiirler okundu . Sınıflarımızın gösterileri ile bayram kutlaması devam etti.