CREATIVITY TIME

Projemiz, öğrencilerin yaratıcılıklarını geliştirmek, kendilerini ifade etme becerilerini artırmak ve farklı alanlarda deneyim kazanmalarını sağlamak amacıyla tasarlanmış bir projedir. Projemiz, öğrencilerin aktif katılımıyla belirlenen etkinliklerin gerçekleştirilmesine odaklanmaktadır. Öğrencilerimizin eğlenceli ve interaktif bir öğrenme deneyimi yaşamalarını sağlarken aynı zamanda işbirliği, iletişim ve problem çözme becerilerini geliştirmelerine de olanak tanımaktadır.

"Creativity Time" Projesi 4/C Sınıfında Duygu ŞAHİN TURAN öncülüğünde yürütülmektedir.

04-06-2023

*Projemiz, öğrencilerin yaratıcı düşünme becerilerini teşvik etmeyi amaçlar. Öğrencilerimiz farklı etkinlikler aracılığıyla kendi fikirlerini keşfedebilir, özgün tasarımlar oluşturabilir ve hayal güçlerini kullanarak yeni şeyler deneyimleyebilir.

*Projemiz, öğrencilerin kendilerini ifade etme becerilerini geliştirmeyi hedefler. Etkinlikler öğrencilere farklı medya ve materyaller kullanarak düşüncelerini ve duygularını aktarma fırsatı sunar.

*Projemiz, öğrencilerin işbirliği yapma ve takım çalışması becerilerini geliştirmeyi hedefler. Etkinlikler, öğrencilerin birlikte çalışarak fikir alışverişinde bulunmalarını, sorunları birlikte çözmelerini ve ortak hedeflere ulaşmalarını teşvik eder.

*Projemiz, öğrencilerin özgüvenlerini geliştirmeyi amaçlar. Etkinlikler aracılığıyla öğrencilerin kendi yeteneklerini keşfetmeleri, başarılarını paylaşmaları ve kendilerine güvenmeleri desteklenir.

*Projemiz, öğrencilerin farklı kültürel deneyimleri keşfetmelerini ve anlamalarını sağlar. Öğrenciler, projede yer alan ortaklar aracılığıyla farklı ülkelerden öğrencilerle etkileşimde bulunabilir, kültürel çeşitlilik hakkında bilgi edinebilir ve kendi kültürlerini paylaşabilir.

*Projemiz, öğrencilerin teknoloji ve dijital becerilerini geliştirmeyi hedefler. Öğrenciler, online oyun oluşturma, dijital araçlarla tasarım yapma veya dijital sunumlar hazırlama gibi etkinlikler aracılığıyla teknolojiyi etkili bir şekilde kullanmayı öğrenirler.

Proje Ekibi:

04-06-2023