Namık Kemal İlkokulu

Atatürk Mahallesi 2234. Sokak No7 Esenyurt /İSTANBUL
Vizyon
Biz Namık Kemal İlkokulu olarak; teknolojiyi her alanda kullanan,kendini sürekli yenileyen,yönetici ve öğretmenleri ile kendini aşma mücadelesi veren,öğrencileri ile bölgenin en iyi okulu olmak istiyoruz.
Misyon
Biz Namık Kemal İlkokulu, Türk Miili Eğitimi´nin ilke ve amaçları doğrultusunda bütün öğrencilerin,çeveye ve doğaya duyarlı,insan haklarına saygılı,ülkemizin manevi ve kültürel değerlerini benimseyen,koruyan,geliştiren,sorumluluklarının bilincinde olan,aklın ve bilimin üstünlüğünü kabul eden , hedefe yürüyen ve öz güvene sahip bireyler yetiştirmek için varız.
Başarılar
2019-2020 Geleneksel Çocuk Oyunları İlçe Birinciliği 2019-2020 Seksek Oyunu İlçe Birinciliği
Kütüphane Kitap Sayısı :2090
08.50-14.20
Ulaşım
Esenyurt Kuruçeşme Minibüsleri ve Yenibosna´dan Kıraç ve Hadımköy´e yolcu taşıyan Mavi Otobüsler okulumuzun yakınından geçmekte,Büyükçekmece Esenyurt güzergahında çalışan minibüsler kullanılarak ulaşım sağlanmaktadır.
Öğrenci servisimiz bulunmaktadır.
Atatürk Mahallesi 2234. Sokak No:7/A Esenyurt /İSTANBUL
İle 35 Km,İlçeye 5 Km uzaaklıkta
Sportif Etkinlikler