Namık Kemal İlkokulu

Vizyon: Biz Namık Kemal İlkokulu olarak; teknolojiyi her alanda kullanan,kendini sürekli yenileyen,yönetici ve öğretmenleri ile kendini aşma mücadelesi veren,öğrencileri ile bölgenin en iyi okulu olmak istiyoruz.

Misyon: Biz Namık Kemal İlkokulu, Türk Miili Eğitimi´nin ilke ve amaçları doğrultusunda bütün öğrencilerin,çeveye ve doğaya duyarlı,insan haklarına saygılı,ülkemizin manevi ve kültürel değerlerini benimseyen,koruyan,geliştiren,sorumluluklarının bilincinde olan,aklın ve bilimin üstünlüğünü kabul eden , hedefe yürüyen ve öz güvene sahip bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar: 2019-2020 Geleneksel Çocuk Oyunları İlçe Birinciliği 2019-2020 Seksek Oyunu İlçe Birinciliği

Saatler: 08.50-14.20
Servis Bilgisi: Öğrenci servisimiz bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler: 1- Bir Ses İki Hareket Projesi sportif etkinlikleri 2- Geleneksel Çocuk Oyunları 3- Futbol
Bilimsel Etkinlikler: web-2 Araçlarıyla ürün geliştirme Steam etkinlikleri
Proje Çalışmaları: 1- e-Twining
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: e-Twining

WEB - https://esenyurtnamikkemalilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Atatürk Mahallesi 2234. Sokak No7 Esenyurt /İSTANBUL

Kütüphane Kitap Sayısı :2090

Yerleşim Yeri - Atatürk Mahallesi 2234. Sokak No:7/A Esenyurt /İSTANBUL

Adres - Atatürk Mahallesi 2234. Sokak No7 Esenyurt /İSTANBUL

Ulaşım Esenyurt Kuruçeşme Minibüsleri ve Yenibosna´dan Kıraç ve Hadımköy´e yolcu taşıyan Mavi Otobüsler okulumuzun yakınından geçmekte,Büyükçekmece Esenyurt güzergahında çalışan minibüsler kullanılarak ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İle 35 Km,İlçeye 5 Km uzaaklıkta