OKULUMUZ TARİHÇESİ

OKULUMUZUN TARİHÇESİ
     Esenyurt İlçesi Atatürk Mahallesinde yer alan Namık Kemal İlköğretim Okulu proje  okulu  olarak  inşa  edilmiş  olup  1999  yılında Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı olarak Eğitim ve Öğretime açılmıştır.  22 Mart 2008 tarihi itibariyle 5747 sayılı yasa gereği ılçe olan Esenyurt´a yerleşim biriminin bağlanması nedeniyle okulumuz Esenyurt  İlçe  Milli  Eğitim  Müdürlüğüne  bağlanmıştır. Okulumuzun bulunduğu mahallenin önceki isimi Namık Kemal Mahallesi olduğu için ismini buradan almıştır.
    Okul ana bina ve çok amaçlı salon olmak üzere iki binadan oluşmaktadır.  Ana  bina  taban alanı  1800  metre  kare olup ,  bodrum
+zemin   + 2   kat olarak  inşa  edilmiştir.   600  metre   kare   taban  alanına  sahip  300   kişilik  çok  amaçlı  salon    bulunmaktadır. Sınıflarımızda akıllı tahta ile eğitim ve öğretim yapılmaktadır.
Okulumuzda  2  idari personel , 25 öğretmen , 4 destek personeli ,  20 normal derslik,  751  öğrencimiz vardır.

Yayın: 29.10.2017 - Güncelleme: 03.09.2023 09:56 - Görüntülenme: 1879